μενού

ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ

Εργαλεία Καθαρισμού

Όταν υπολογίζετε το κόστος καθαριότητας, λαμβάνετε υπόψιν σας την παραγωγικότητα του αρμόδιου προσωπικού ή απλώς προσθέτετε την τιμή των προϊόντων? Επιλέγοντας τα σωστά εργαλεία καθαρισμού απογειώνετε την αποδοτικότητα του προσωπικού καθαριότητας, μειώνοντας απευθείας τα πραγματικά σας κόστη.

Περισσότερα...

Συστήματα καθαρισμού δαπέδων

Για εσάς που γνωρίζετε ότι ο καθαρισμός δαπέδων είναι μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις καθαρισμού, η Vileda Professional αποτελεί την ιδανική λύση εργονομίας, οικονομίας και ποιότητας.

 

Περισσότερα...

 

Καθαριστικά Χημικά

Spillex

Καθαριστικά υπάρχουν πολλά. Πόσα όμως από αυτά μπορούν να συνδυάσουν εξαιρετικό καθαριστικό αποτέλεσμα και πραγματική οικονομία? Χρειάστηκε να φτάσουμε στη Γερμανία, για να βρούμε την απάντηση σε αυτή την ερώτηση.


Περισσότερα...

Αρωματισμός Χώρων

Musk

Σας έτυχε ποτέ να περάσει κάποιος δίπλα σας και η κολόνια του να σας φέρει στο νου μια ανάμνηση ή μια επιθυμία? Έχετε σκεφτεί ότι με τον ίδιο ακριβώς τρόπο μπορεί να επιδράσει το άρωμα που επιλέγετε για το χώρο σας στη διάθεση των πελατών σας;


Περισσότερα...

Συστήματα Χώρων Υγιεινής

WiPro

Γιατί να συμβιβαστείτε με μια συνηθισμένη σειρά συσκευών και προϊόντων, όταν μπορείτε να έχετε τη σειρά της Hygiene Vision, που εξασφαλίζει ποιότητα, οικονομία και αισθητική?

 

Περισσότερα...

Διαχείριση Απορριμμάτων

WiPro

Με την εμπειρία που προκύπτει από την εξυπηρέτηση των μεγαλύτερων σε απαιτήσεις χώρων του κόσμου, τα συστήματα διαχείρισης απορριμμάτων της Vileda Professional εξασφαλίζουν ασφάλεια, λειτουργικότητα και οικονομία, ενόσω παραμένουν συμβατά με όλα τα πρότυπα περιβαλλοντικής διαχείρισης .

Περισσότερα...

PURE-news

C.H.E.S.S. με την Kimberly Clark Professional

Ότι η Kimberly Clark Professional είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου, αποδεικνύεται από το ότι έχει χτίσει ένα brand- την Kleenex- που χρησιμοποιούμε ως συνώνυμο του χαρτομάντηλου. Πίσω όμως από μεγάλες κι επιτυχημένες εταιρείες, δε κρύβεται η τύχη- όλοι οι επιχειρηματίες το ξέρουμε καλά αυτό- αλλά μια σειρά από αποφάσεις και μια νοοτροπία που, με κάποιο τρόπο, έχει περισσότερη αξία από αυτές του ανταγωνισμού. Το παράδειγμα του μοντέλου C.H.E.S.S. που έχει εισαγάγει στον επαγγελματικό καθαρισμό η Kimberly Clark Professional, είναι ένα καλό παράδειγμα καινοτομίας και ουσίας, απ' όποια πλευρά κι αν το δούμε.

Read more

Το παιχνίδι του ανταγωνισμού

  Τελικά, είναι το σκάκι σωστή μεταφορά για τη στρατηγική; Πολλοί ερευνητές λένε πως όχι, γιατί η σωστή στρατηγική είναι win-win για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, οπότε δεν είναι λογικό να την παρομοιάζουμε με ένα παιχνίδι όπου, εξ ορισμού, ένας κερδίζει κι ένας χάνει. Από την άλλη βέβαια, η στρατηγική βασίζεται στη δημιουργία ανταγωνιστικού και συγκριτικού πλεονεκτήματος, αυτών των χαρακτηριστικών που κάνουν τη μια επιχείρηση (μάρκα, προϊόν) καλύτερη από μια άλλη, με τρόπο που γίνεται κατανοητός από τον καταναλωτή κι έχει αξία. Κι αυτό, εφόσον πλέον αφορά τον ανταγωνισμό, έχει ξεκάθαρα νικητές και χαμένους. Τι μπορεί λοιπόν να μας μάθει το σκάκι για τη διαχείριση του ανταγωνισμού.

Read more

Ποια αρώματα μας κάνουν να αγοράζουμε περισσότερο

Το ρόλο που παίζουν τα αρώματα χώρου στην καταναλωτική συμπεριφορά και το marketing τον συζητάμε συχνά, κυρίως γιατί όλοι στην Puressence πιστεύουμε στην αξία του scent marketing. Μια έρευνα όμως που δημοσιεύτηκε στο Journal of Marketing, το πιο έγκυρο ακαδημαϊκό περιοδικό στον κλάδο του Marketing, έρχεται να ρίξει περισσότερο φως και να δώσει νέα ώθηση στη χρήση του επαγγελματικού αρωματισμού.

Read more

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κεντρικά Γραφεία

Ιβύκου 57, Βιομηχανική περιοχή Αραδίππου, 7101 Λάρνακα, Κύπρος


Τηλ: +357 24 533 878

Fax: +357 24 533 879

Email: info@puressence.com.cy

 

 
Κύλιση στην Αρχή