μενού

ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ

Εργαλεία Καθαρισμού

Όταν υπολογίζετε το κόστος καθαριότητας, λαμβάνετε υπόψιν σας την παραγωγικότητα του αρμόδιου προσωπικού ή απλώς προσθέτετε την τιμή των προϊόντων? Επιλέγοντας τα σωστά εργαλεία καθαρισμού απογειώνετε την αποδοτικότητα του προσωπικού καθαριότητας, μειώνοντας απευθείας τα πραγματικά σας κόστη.

Περισσότερα...

Συστήματα καθαρισμού δαπέδων

Για εσάς που γνωρίζετε ότι ο καθαρισμός δαπέδων είναι μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις καθαρισμού, η Vileda Professional αποτελεί την ιδανική λύση εργονομίας, οικονομίας και ποιότητας.

 

Περισσότερα...

 

Καθαριστικά Χημικά

Spillex

Καθαριστικά υπάρχουν πολλά. Πόσα όμως από αυτά μπορούν να συνδυάσουν εξαιρετικό καθαριστικό αποτέλεσμα και πραγματική οικονομία? Χρειάστηκε να φτάσουμε στη Γερμανία, για να βρούμε την απάντηση σε αυτή την ερώτηση.


Περισσότερα...

Αρωματισμός Χώρων

Musk

Σας έτυχε ποτέ να περάσει κάποιος δίπλα σας και η κολόνια του να σας φέρει στο νου μια ανάμνηση ή μια επιθυμία? Έχετε σκεφτεί ότι με τον ίδιο ακριβώς τρόπο μπορεί να επιδράσει το άρωμα που επιλέγετε για το χώρο σας στη διάθεση των πελατών σας;


Περισσότερα...

Συστήματα Χώρων Υγιεινής

WiPro

Γιατί να συμβιβαστείτε με μια συνηθισμένη σειρά συσκευών και προϊόντων, όταν μπορείτε να έχετε τη σειρά της Hygiene Vision, που εξασφαλίζει ποιότητα, οικονομία και αισθητική?

 

Περισσότερα...

Διαχείριση Απορριμμάτων

WiPro

Με την εμπειρία που προκύπτει από την εξυπηρέτηση των μεγαλύτερων σε απαιτήσεις χώρων του κόσμου, τα συστήματα διαχείρισης απορριμμάτων της Vileda Professional εξασφαλίζουν ασφάλεια, λειτουργικότητα και οικονομία, ενόσω παραμένουν συμβατά με όλα τα πρότυπα περιβαλλοντικής διαχείρισης .

Περισσότερα...

PURE-news

Αναβλητικότητα τέλος! Η ώρα είναι τώρα!

Η αναβλητικότητα είναι μια συνήθεια που κάποια στιγμή μας έχει ταλαιπωρήσει όλους. Πώς να κατηγορήσεις κάποιον, όμως, ότι δε καταφέρνει να συγκεντρωθεί, όταν έχει να αντιμετωπίσει τόσο άγχος, αλλά και τόσους περισπασμούς; Ακριβώς επειδή είναι χαρακτηριστικό της εποχής, έχουν γίνει πολλές έρευνες και μελέτες πάνω στο θέμα, κι έχουν τελικά καταλήξει σε μερικές εύκολες τεχνικές για να αντιμετωπίσουμε την αναβλητικότητα. Η ώρα είναι τώρα, επομένως ξεκινάμε:

Read more

Πώς να γίνεις ο καλύτερος εαυτός σου

Σε ένα άρθρο του Harvard Business Review, ο Robert Kaplan, μεγάλος στέλεχος του τραπεζικού κλάδου στις Ηνωμένες Πολιτείες, έγραφε για τα φιλόδοξα στελέχη, που αφιερώνουν την καριέρα, συχνά και τη ζωή τους, να κάνουν επιτυχημένες τις επιχείρησεις που έχουν ή στις οποίες εργάζονται. Και τελικά, έρχεται κάποια στιγμή που διαπιστώνουν οι ίδιοι ότι νιώθουν παγιδευμένοι μέσα στις καριέρες και τις επιλογές τους και βρίσκονται να έχουν αφήσει πίσω τους δικούς τους, προσωπικούς στόχους. Όπως λέει, η σωστή ερώτηση που πρέπει όλοι να κάνουμε στον εαυτό μας δεν είναι "Είμαι αρκετά επιτυχημένος;" ή "Τι χρειάζομαι για να φτάσω την κορυφή;"

Read more

Τα μυστικά του tripadvisor

Με την τελευταία μέτρηση να αναφέρει ότι οι χρήστες του Tripadvisor έχουν φτάσει τα 340 εκατομμύρια, δύσκολα μπορεί οποιαδήποτε επιχείρηση του τουρισμού και της εστίασης να μη δώσει εδώ την προσοχή της. Μάλιστα, οι περισσότεροι επαγγελματίες του κλάδου γνωρίζουν από πρώτο χέρι πως μια καλή κριτική (και κυρίως πώς πολλές καλές κριτικές) επιδρούν στην κίνηση του εστιατορίου και του ξενοδοχείου τους. Κι ενόσω όλοι θέλουν να φτάσουν ψηλά στις κριτικές, λίγοι είναι αυτοί που ξέρουν πώς. Πώς δουλεύει το Tripadvisor

Read more

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κεντρικά Γραφεία

Ιβύκου 57, Βιομηχανική περιοχή Αραδίππου, 7101 Λάρνακα, Κύπρος


Τηλ: +357 24 533 878

Fax: +357 24 533 879

Email: info@puressence.com.cy

 

 
Κύλιση στην Αρχή