News & Reports

Λογικά κανείς ξεκινώντας την καριέρα του δεν ονειρεύτηκε να γίνει “Κακό αφεντικό”, δηλαδή αναποτελεσματικός manager και συνεργάτης που κανείς δε θέλει να δουλεύει μαζί του. Όμως φαίνεται πώς για αρκετούς το κακό management αποδεικνύεται… ταλέντο, τα καταφέρνουν εξαιρετικά και χωρίς να προσπαθούν καν! Ακολουθούν 10 από τις πιο συνηθισμένες ενδείξεις ότι κάτι κάνεις λάθος: 

Η φιλοσοφία "More than Cleaning" της Puressence μας καθοδηγεί να ψάχνουμε πέρα από τις προφανείς, συνηθισμένες, παραδοσιακές λύσεις, σε νέες κατευθύνσεις, με οφέλη περισσότερα από το εξαιρετικό καθαριστικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε περισσότερα: Προϊόντα με σήμανση EcoLabel και υπογραφή Kiehl

Η δουλειά των housekeepers είναι απαιτητική, κουραστική και συχνά επίπονη για το σώμα, καθώς προϋποθέτει διαρκή και έντονη κίνηση. Η έρευνα του National Institute of Occupational Safety and Health εντόπισε τους κινδύνους που ενέχει το επάγγελμα, και -δυστυχώς- είναι αρκετοί:

Διαβάστε περισσότερα: Η Υγεία και Ασφάλεια των Housekeepers

Πηγή: foodservicewarehouse.com

Να είσαι διευθυντής εστιατορίου δεν είναι εύκολη δουλειά. Οι φρενήρεις ρυθμοί και η ασταμάτητη πίεση είναι μεγάλες προκλήσεις για κάποιους. Για να είναι κανείς επιτυχημένος reasturant manager πρέπει να ισορροπεί αποτελεσματικά ανάμεσα στις ανάγκες του προσωπικού, των πελατών και της επιχείρησης και παράλληλα να επιλύει απρόβλεπτα προβλήματα και να διαχειρίζεται αστάθμητους παράγοντες, σε καθημερινή βάση. Ακολουθούν 7 χαρακτηριστικά των επιτυχημένων restaurant managers.

Πηγή: foodservicewarehouse.com

Οι καλοί managers δε γίνονται σε μια νύχτα. Συχνά οι managers των εστιατορίων χρειάζονται συστηματική καθοδήγηση και εμπειρία για να διοικήσουν την ομάδα τους και να ικανοποιήσουν τους πελάτες τους. Ακολουθούν 10 συμβουλές που έχουν αποδειχτεί πολύ χρήσιμες, στην πράξη:

Διαβάστε περισσότερα: Οι Top-10 συμβουλές για το management των εστιατορίων

Κύλιση στην Αρχή