μενού

ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ

Εργαλεία Καθαρισμού

Όταν υπολογίζετε το κόστος καθαριότητας, λαμβάνετε υπόψιν σας την παραγωγικότητα του αρμόδιου προσωπικού ή απλώς προσθέτετε την τιμή των προϊόντων? Επιλέγοντας τα σωστά εργαλεία καθαρισμού απογειώνετε την αποδοτικότητα του προσωπικού καθαριότητας, μειώνοντας απευθείας τα πραγματικά σας κόστη.

Περισσότερα...

Συστήματα καθαρισμού δαπέδων

Για εσάς που γνωρίζετε ότι ο καθαρισμός δαπέδων είναι μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις καθαρισμού, η Vileda Professional αποτελεί την ιδανική λύση εργονομίας, οικονομίας και ποιότητας.

 

Περισσότερα...

 

Καθαριστικά Χημικά

Spillex

Καθαριστικά υπάρχουν πολλά. Πόσα όμως από αυτά μπορούν να συνδυάσουν εξαιρετικό καθαριστικό αποτέλεσμα και πραγματική οικονομία? Χρειάστηκε να φτάσουμε στη Γερμανία, για να βρούμε την απάντηση σε αυτή την ερώτηση.


Περισσότερα...

Αρωματισμός Χώρων

Musk

Σας έτυχε ποτέ να περάσει κάποιος δίπλα σας και η κολόνια του να σας φέρει στο νου μια ανάμνηση ή μια επιθυμία? Έχετε σκεφτεί ότι με τον ίδιο ακριβώς τρόπο μπορεί να επιδράσει το άρωμα που επιλέγετε για το χώρο σας στη διάθεση των πελατών σας;


Περισσότερα...

Συστήματα Χώρων Υγιεινής

WiPro

Γιατί να συμβιβαστείτε με μια συνηθισμένη σειρά συσκευών και προϊόντων, όταν μπορείτε να έχετε τη σειρά της Hygiene Vision, που εξασφαλίζει ποιότητα, οικονομία και αισθητική?

 

Περισσότερα...

Διαχείριση Απορριμμάτων

WiPro

Με την εμπειρία που προκύπτει από την εξυπηρέτηση των μεγαλύτερων σε απαιτήσεις χώρων του κόσμου, τα συστήματα διαχείρισης απορριμμάτων της Vileda Professional εξασφαλίζουν ασφάλεια, λειτουργικότητα και οικονομία, ενόσω παραμένουν συμβατά με όλα τα πρότυπα περιβαλλοντικής διαχείρισης .

Περισσότερα...

PURE-news

Νο1 παράγοντας επιτυχίας: Η περίπτωση του τουρισμού

Έχουν εφαρμογή οι νόμοι της εξέλιξης στις επιχειρήσεις? Θα μπορούσαν τα ευρήματα του Δαρβίνου να αξιοποιηθούν στον τουρισμό; Όσο κι αν φαίνεται παράδοξο, ναι. Καταρχάς, η γενικότερη λογική που υποστηρίζει ότι δεν επιβιώνει ο πιο δυνατός, αλλά αυτός που προσαρμόζεται πιο εύκολα, είναι μια από τις βασικές αρχές του επιχειρείν σήμερα. Κατά δεύτερον, όμως, το ίδιο το αντικείμενο του εμπορίου έχει αλλάξει μορφή και έχει εξελιχθεί.

Read more

5 Tips οικονομίας που μόνο οι ανοιχτόμυαλοι επιχειρηματί

Η επιχείρηση είναι σαν ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο- μηχανές, άνθρωποι και διαδικασίες πρέπει να συντονιστούν σε maximumαπόδοση για να έρθει το αποτέλεσμα. Η απόδοση είναι μια έννοια που συχνά παρερμηνεύεται: για παράδειγμα, βλέπουμε κάποιον να δουλεύει πολλές ώρες και θεωρούμε ότι είναι αποδοτικός, «καλός» υπάλληλος. Αντίστοιχα και η οικονομία είναι παρεξηγημένη: το πιο φθηνό σπάνια είναι το πιο οικονομικό. Για τον επιχειρηματία, λοιπόν, που στοχεύει σε μέγιστη κερδοφορία, η επιτυχία μπορεί να έρθει μέσα από αποφάσεις και πολιτικές που δε σχετίζονται άμεσα με αυτή- ακριβώς όπως και στο αγωνιστικό αυτοκίνητο η ψυχολογία της ομάδας του pit stop, μπορεί να σώσει τον αγώνα ή μια βίδα, κάπου μέσα στον κινητήρα, μπορεί να τον καταστρέψει. Έχοντας πει αυτά, σημειώνουμε μερικά managerial tips, που με τρόπο ευθύ ή λιγότερο ευθύ επ

Read more

C.H.E.S.S. με την Kimberly Clark Professional

Ότι η Kimberly Clark Professional είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου, αποδεικνύεται από το ότι έχει χτίσει ένα brand- την Kleenex- που χρησιμοποιούμε ως συνώνυμο του χαρτομάντηλου. Πίσω όμως από μεγάλες κι επιτυχημένες εταιρείες, δε κρύβεται η τύχη- όλοι οι επιχειρηματίες το ξέρουμε καλά αυτό- αλλά μια σειρά από αποφάσεις και μια νοοτροπία που, με κάποιο τρόπο, έχει περισσότερη αξία από αυτές του ανταγωνισμού. Το παράδειγμα του μοντέλου C.H.E.S.S. που έχει εισαγάγει στον επαγγελματικό καθαρισμό η Kimberly Clark Professional, είναι ένα καλό παράδειγμα καινοτομίας και ουσίας, απ' όποια πλευρά κι αν το δούμε.

Read more

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κεντρικά Γραφεία

Οδός Έβερεστ 1, Βιομηχανική περιοχή Αραδίππου (πρώην ελεύθερη ζώνη εμπορίου), 7101 Λάρνακα, Κύπρος


Τηλ: +357 24 533 878, 7777 8929

Fax: +357 24 533 879

Email: info@puressence.com.cy

 

 
Κύλιση στην Αρχή