Τις τελευταίες εβδομάδες συζητώντας με τους συνεργάτες μας που είναι υπεύθυνοι για εστιατόρια και καφετέριες, καταλάβαμε ότι αυτές οι πρώτες μέρες της νέας σεζόν έχουν δυσκολίες που δε φαίνονται … δια γυμνού οφθαλμού. Κάποια από αυτά τα καταστήματα ήταν κλειστά το χειμώνα και ανοίγουν πάλι τώρα, άλλα ήταν ανοιχτά αλλά δούλευαν σε πιο «χαλαρούς» ρυθμούς, όποια κι αν είναι η περίπτωση αυτές οι μέρες απαιτούν επανασυντονισμό της ομάδας.

Και γιατί αυτό είναι πρόβλημα; Γιατί όταν το προσωπικό είναι νέο και μέχρι η ομάδα να βρει ρυθμό, τα λάθη και τα ατυχήματα είναι αναπόφευκτα. Κι αν στην κατάσταση προσθέσουμε το συνωστισμό, που τις μέρες των γιορτών, στις αργίες και στα Σαββατοκύριακα είναι αναπόφευκτος, συνήθως καταλήγουμε με ποτά και καφέδες στο πάτωμα, με πατημασιές που μεταφέρουν τη βρωμιά από το ένα μέρος στο άλλο, και με σερβιτόρους και προσωπικό καθαριότητας που δε προλαβαίνουν.

Η Vileda Professionalβέβαια έχει μια λύση, πολύ έξυπνη και πολύ οικονομική και λέγεται Spray pro. Ένα αυτόνομο σύστημα καθαρισμού, χωρίς κουβά, με δοχείο για το καθαριστικό στο κοντάρι και πανέτα που καθαρίζει μέχρι 200 τετραγωνικά, με ένα πέρασμα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ψεκάσετε στο σημείο που υπάρχει η βρωμιά (πχ εκεί που χύθηκε το ποτό) να καθαρίσετε με την πανέτα και είστε έτοιμοι, χωρίς να αναστατώσετε τον κόσμο τριγύρω, χωρίς να κουβαλάτε κουβάδες και καθαριστικά, διακριτικά και γρήγορα.

Δείτε το προϊόν εδώ.

 

Κύλιση στην Αρχή