Το www.puressence.com.cy σας δίνει την δυνατόττητα επιστροφής προϊόντων εντός 14 ημερών από την ημέρα παράδοσης  της παραγγελίας σας,είτε για ανταλλαγή ή την πλήρη επιστροφή χρημάτων με βάση τα έγραφα παραλαβής, με την προϋπόθεση ότι αυτά τηρούν τους πιο κάτω όρους:


Διατηρούμε το δικαίωμα να απορρίψουμε επιστροφές προϊόντων που δεν έχουν επιστραφεί σύμφωνα με τους όρους πολιτικής επιστροφών που αναφέρονται πιο κάτω.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ


Η επιστροφή προϊόντων θα γίνεται αποδεκτή υπό τις ακόλουθες προυποθέσεις:
  • Τα προϊόντα θα πρέπει να επιστραφούν εντός 14 ημερών από την ημέρα παράδοσης, με έξοδα του πελάτη.
  • Όλες οι επιστροφές και ανταλλαγές πρέπει να λαμβάνονται στην αρχική κατάσταση που παραλάβατε το προϊόν, χωρίς σημάδια φθοράς και σε κατασταση επαναπώλησης.
  • Απόστολή email στο info@puressence.com.cy με το αίτημα σας για επιστροφή προϊόντων ,μαζί με το έγραφο αγοράς των προϊόντων.

ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

To www.puressence.com.cy σας δίνει την δυνατόττητα επιστροφής ελλατωματικών προϊόντων.

Η επιστροφή των προϊόντων πρέπει να γίνει εντός 14 ημερών από την ημέρα παράδοσης της παραγγελίας.

Η επιστροφή των προϊόντων θα γίνει αποδεκτή υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

  • Τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν εντός 14 ημερών από την ημέρα παράδοσης. Τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν αποκλειστικά την εταιρεία PURESSENCE LTD.
  • Η επιστροφή προϊόντων θα πρέπει να συνοδεύεται με το αντίστοιχο έγραφο αγοράς.
  • Αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων μπορεί να γίνει εάν τα προϊόντα βρίσκονται εντός της αρχικής τους συσκευασίας και μόνο έαν το ελλάττωμα δεν προέρχεται από κακή χρήση του πελάτη ή από παραβίαση των οδηγιών του προϊόντος.
Σε όλες τις περιπτώσεις η αντικατάσταση ή η επιστροφή χρημάτων θα γίνει μόνο με την επικοινωνία με την εταιρεία μας στο email :  info@puressence.com.cy.

ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Η επιστροφή των προϊόντων πραγματοποιείται μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών AKIS EXPRESS, η οποία συνεργάζεται με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ή στο φυσικό μας κατάστημα Βασιλέως Παύλου 62 , Άγιος Δομέτιος , Λευκωσία.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Η δήλωση επιστροφής προϊόντων μπορεί να σταλεί στο email: info@puressence.com.cy

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ακύρωση παραγγελίας μπορεί να γίνει πριν ολοκληρώσετε τη διαδικασία παραγγελίας κατά την περιήγηση στον ιστοτοπό μας. Μπορείτε να καταργήσετε ή να προσθέσετε στο καλάθι αγορών σας.

Εαν έχει καταχωρηθεί η παραγγελία σας και θέλετε να την ακυρώσετε , πρέπει να γίνει εντός 2 ωρών από την ώρας της παραγγελίας.

Για ακύρωση της παραγγελίας θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον εκπρόσωπο της εταιρείας στον αριθμό τηλεφώνου +357 77778929 ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο info@puressence.com.cy.

Η ακύρωση της παραγγελίας δεν μπορεί να καταστεί δυνατή εάν έχει εκτελεστει, τιμολογηθεί και βρίσκεται  στην διαδικασία παράδοσης.


Menu
We respect your privacy. Our website is using cookies for 3rd party advertising, analytics, language and user settings. By continuing to browse our site you agree to our use of cookies and Terms and Conditions. That's Fine